Jubileusze - menu III
145 zł / osoba
- Rosół z makaronem
- Krem brokułowy z prażonymi pestkami dyni
- Mięso (3 porcje / osoba):
- De volaille kotlet z masełkiem ziołowym
- Rolada wołowa w sosie własnym
- Stek karkówki z pieczarkami
- Udka kacze z pieczonymi jabłkami z żurawiną
- Polędwiczka z kurkami w śmietanie
- Roladka z indyka z suszonymi pomidorami i szpinakiem otulona szynką parmeńską
- Ziemniaki, frytki, pyzy
- Zestaw surówek, warzywa gotowane
- Kawa, herbata, soki niegazowane, woda-- bez ograniczeń
- Ciasto (2 kostki / osoba):
- Sernik domowy
- Kostka węgierska
- Kostka bueno
- Kostka słonecznikowa
- Kostka wieloowocowa
- Jabłecznik
- Zakąska:
- Garmażerka (2 porcje / osoba):
- Schab nadziewany śliwką i morelą
- Kurczak z owocem
- Rolada z grzybami
- Rolada ze szpinakiem
- Rolada z brokułami
- Rolada z suszonymi pomidorami
- Szparagi w szynce
- Polędwiczka w ziołach
- Sałatki:
- Sałatka z grillowanym kurczakiem
- Sałatka ze szpinakiem i serem feta
- Carpaccio z avokado
- Pieczywo, masło
- Garmażerka (2 porcje / osoba):
- Barszcz z pasztecikiem