Jubileusze - menu III

130 zł / osoba

  • Rosół z makaronem
  • Krem selerowy z kurczakiem i prażonymi migdałami
  • Mięso (3 porcje / osoba):
    • De volaille kotlet z masełkiem ziołowym
    • Rolada wołowa w sosie własnym
    • Stek karkówki z pieczarkami 
    • Sakiewka z piesi kurczaka z suszonymi pomidorami i serem feta z sosem gorgonzola
    • Polędwiczka z grzybami otulona szynką parmeńską
    • Pierś ze szpinakiem zapiekana pod beszamelem
  • Ziemniaki, frytki, kuleczki, pyzy
  • Zestaw surówek, warzywa gotowane
  • Kawa, herbata, soki niegazowane, woda-- bez ograniczeń 
  • Ciasto (2 kostki / osoba):
    • Sernik domowy
    • Kostka węgierska
    • Kostka bueno
    • Kostka słonecznikowa
    • Kostka wieloowocowa
    • Jabłecznik
  • Zakąska:
    • Garmażerka (2 porcje / osoba):
      • Schab nadziewany śliwką i morelą 
      • Kurczak z owocem
      • Rolada z grzybami
      • Rolada ze szpinakiem
      • Rolada z brokułami 
      • Rolada z suszonymi pomidorami 
      • Szparagi w szynce
      • Polędwiczka w ziołach
    • Sałatki:
      • Sałatka z grillowanym kurczakiem
      • Sałatka ze szpinakiem i serem feta 
      • Sałatka z awokado 
    • Pieczywo, masło
  •           Barszcz z pasztecikiem      
    •