Jubileusze - menu II
145 zł / osoba
- Rosół z makaronem
- Krem selerowy z prażonymi migdałami
- Mięso (2,5 porcje / osoba):
- Kotlet de volaille z masełkiem ziołowym
- Rolada wołowa w sosie własnym
- Stek karkówki z pieczarkami
- Roladkę z suszonymi pomidorami i szpinakiem otulona szynką parmeńską
- Polędwiczka z borowikami w śmietanie
- Ziemniaki, frytki, pyzy
- Zestaw surówek, warzywa gotowane
- Kawa, herbata, soki niegazowane, woda z owocami - bez ograniczeń
- Ciasto (2 kostki / osoba):
- Sernik domowy
- Kostka węgierska
- Kostka bueno
- Kostka słonecznikowa
- Kostka wielowocowa
- Jabłecznik
- Zakąska:
- Garmażerka (2 porcje / osoba):
- Schab nadziewany śliwką
- Kurczak z owocem
- Polędwiczkaz podgrzybkami
- Rolada z kurczaka ze szpinakiem
- Rolada z kurczaka z brokułami
- Polędwiczka z suszonymi pomidorami
- Szparagi w szynce
- Sałatki (1 porcja / osoba):
- Sałatka z grillowanym kurczakiem
- Sałatka Grecka
- Pieczywo, masło
- Garmażerka (2 porcje / osoba):