Jubileusze - menu II

115 zł  / osoba

  • Rosół z makaronem
  • Krem selerowy z kurczakiem i prazonymi migdałami 
  • Mięso (2,5 porcje / osoba):
    • Kotlet de volaille z masełkiem ziołowym
    • Rolada wołowa w sosie własnym
    • Stek karkówki z pieczarkami 
    • Sakiewka z piesi kurczaka z suszonymi pomidorami i serem feta z sosem gorgonzola
    • Polędwiczka z grzybami otulona szynką parmeńską
    • Polędwiczka ze szpinakiem zapiekana pod beszamelem 
  • Ziemniaki, frytki, pyzy 
  • Zestaw surówek, warzywa gotowane
  • Kawa, herbata, soki niegazowane, woda
  • Ciasto (2 kostki / osoba):
    • Sernik domowy
    • Kostka węgierska
    • Kostka bueno
    • Kostka słonecznikowa
    • Kostka wielowocowa
    • Jabłecznik
  • Zakąska:
    • Garmażerka (2 porcje / osoba):
      • Schab nadziewany śliwką
      • Kurczak z owocem
      • Roladka ze grzybami
      • Rolada ze szpinakiem
      • Rolada z brokułami 
      • Roladka z suszonymi pomidorami 
      • Szparagi w szynce
      • Polędwiczka w ziołach
    • Sałatki (1 porcja / osoba):
      • Sałatka z grillowanym kurczakiem
      • Sałatka z fetą i owocem mango 
    • Pieczywo, masło